Pages

Pretene`...las-o mai moale!

Azi sunt bucuros....sunt bucuros pentru ca pana acum eram trist! (cata profunzime..) Azi am descoperit pe net un clip pe cat de clar pe atat de sugestiv si de alarmant despre starea societatii americane in ziua de astazi.

Mai oameni care sunteti.... ne-am petrecut mare parte din tinerete visand la gogosile pudrate si dulci ce se gasesc insirate pe cozile cainilor de companie (ei nu au comunitari ...)din State.Imaginea creata Americii cu ajutorul Hoolywoodului este departe de realitatea "care este",dupa cum spuneam si mai devreme.... Cand locuiesti in Statele Unite viata este cu totul altfel....daca in Romania vezi la stiri 5 omoruri,2 violuri,3 spargeri si un fraier care si-a luat-o aiurea -pentru ca se poate- , in state aceste lucruri sunt atat de evidente in viata sociala de zi cu zi incat nu mai are rost sa te uiti la stiri....sincer.Trebuie sa ma credeti pe cuvant! Am fost pioneer`!!... In State locuitorii sunt de trei feluri:

1)Bogatii 0.1% -iar astia sunt chiar bogati tata`....de genu ca au bani de-si fac ei singuri autostrazi de traiesc generatii intregi de pe urma celor 50 de centi pe care ii taxeaza pa soferii de poluatori.

2) Americanii obisnuiti 32%....omu` americanu` are viata stiuta dinainte....guvernul stie dinainte ce o sa faca al nostru john doe...si john doe va face exact ce spune guvernul pentru ca el nu este bogat...viseaza sa fie bogat(a vazut in filme ca se poate)...si joaca la loto.(unde din cand in cand il castiga o baba senila...care doneaza la o biserica inchinata lui doamne-doamne ...care apartine unuia din cei0.1%)

3)Emigrantii...da tata`!! multi emigranti care tin in carca toata tara asta mare a lui U.S.&A... Sunt de toate culorile adunati de pe toate continentele (mai putin unu` - nu am auzit vorbinde-se Antarticana pe aici... sau poate se ascund...in tonetele de inghetata..ma rog..)

Aici vreau sa vorbesc strict despre locuitorii #2 - Americanus Originalus

Eu zic ca ei, ca oameni, sunt foarte placuti la vorba,port si infatisare! Sunt deschisi la discutii,socializare,distractie,sport,hot-dogs,BBQ,sex in trei sau calatorii! ....sunt niste oameni minunati! Le plac masinile mari cu roti mari(jenti stralucitoare )sunt foarte patrioti si vad foarte multe filme.Facute de ei!Pentru ei!Despre ei!Cu ei!....totul este pe principiul USA is the best! ever! BIACH!(an intetanal degeneration of the bitch ).

Imi plac americanii #2 ..sunt fericiti,blanzi,zambitori,au credit la toate bancile.. ei alimenteaza motorul financiar al lumii no mather what si cand vine vorba de atacarea celor care au avut curajul sa stranute cand au pronuntat numele tarii lor o fac in forta cu rahete si obuze (ca erau prea multe pe stoc in magazinele de cartier)...

Nu vreau sa intelegeti nimic ...vreau doar sa va spun ca Treaba cu Matrix-ul nu este departe de realitate.... traim intr-o era in care Libertatea de exprimare,miscare sau gandire este un concept bine controlat de catre Gigantii Economici Ai Lumii Libere....ei ne invata cum sa gandim(tv-film-muzica-mass-media ...cum sa mergem pe strada(vezi summitul Nato -B-ul Dacia)...cum sa cumparam (cu plastic)...cum sa sarbatorim(Valanines Day)...cum sa mancam(1 Ron add french fries)...cum o sa murim(pe la 65- cum Japonezii ating suta bai frate)...de ce o sa murim (de cancer) etc..etc...


In continuare momente amuzante cu cetateni americani #2


Sa auzim numai de bine!
Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

1 comments:

  1. Mai urmeaza sa se aplice si principiile din Equilibrium si gata, s-a terminat...

Post a Comment