Pages

Cel Mai Mare Vapor de Croaziere Din Lume


Royal Caribbean are programat pentru sfarsitul anului viitor lansarea celui mai mare vapor de croaziere din lume, Oasis of the Seas ! Acest vapor va face parte din noua clasa Genesis si va fi cel mai revolutionar vapor de croaziere din lume. Aceasta clasa va debuta cu doua vapoare ( Oasis of the Seas -2009 & Allure of the Seas - 2010 ) de dimensiuni incredibile omului de rand. Va voi da cateva informatii despre capacitatile acestor vapoare :

- 220000 Tone
- 5.400 Capacitate totala pasageri ( suma la care se adauga aproximativ 2.200 membri ai echipajului - total 7600 (!!) oameni )
- 2.700 de camere
- 16 etaje (!!)
- Un parc
- 7 cartiere
- Multiple restaurante , zona de distractie, mall, etc.

In data de 18 Iulie RCCL a dat un press release unde explica mai pe larg unele dintre inovatiile introduse la acest vapor. Aceste informatii le gasiti aici.



Acum eu ma gandesc la diferenta de nivel care este intre noi si cei ce se incumeta sa faca aceste bijuterii tehnologice... In Romania tragem tare sa facem pensiuni si moteluri ... nu zic ca nu este bine si asa!...o zic doar cu parere de rau!



Daca deja te imaginezi la bordul acestui vapor poti sa iti faci rezervari online aici! DAca vrei sa muncesti pe acest vas poti sa gasesti detalii despre firma Job Selection ( Cea care se ocupa in Romania de recrutari pentru Royal Caribbean) pe site-ul celor ce muncesc pe vasele de croaziera www.barcagii.com asta asa ca sa imi fac putina reclama !:)




Sa auzim numai de bine!

www.barcagii.com
Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

0 comments:

Post a Comment