Pages

La vama in METRO


Aggggggggg! Mor sa vad cum ne fac de kk`t multinationalele astea care instaureaza tot felul de controale la iesirea din super-mega-hyper-zillion-market! Te duci si tu ca omul sa iti faci aprovizionarea...ca na , poate ai o afacere si iti trebuie materie prima. Te plimbi printre kilometrii de rafturi si astepti cate un sfert de ora angajati obositi de atata "nimic" si cand catadicsesc sa te servesasca o fac de parca iti fac un favor personal. Te asezi la o coada imbarligata pe 3 caruturi si astepti ...si astepti..si astepti sa iti vina! ...randul! Normal ca in 60% cazuri daca ai facut gresala sa ai cardul facut la un alt centru trebuie sa astepti ceva timp pana inteligentul de sistem iti spune ca ai asteptat degeaba si ca trebuie sa platesti in contul altei persoane si sa te intorci maine sa treci produsele pe firma ta! Chiar asa??! Da! Chiar asa...ce esti prost ...nu intelegi!? Hmm..credeam ca va numiti METRO si ca treburile astea le-ati mai experimentat de un milion de ori si ca era normal sa aveti o solutie in dinti in acest moment .... Fuck!...me ca pe ei ii fuc degeaba ca nu ii intereseaza! Pleasca de pe tort se intampla insa cand vrei sa iesi de la acel minunat METRO sau BRICO sau alt kk`t dasta care ne face in fiecare zi sa ne blestemam inca odata originile! Aproape de iesire exista "VAMA" adica tragi pe dreapta , te asezi la coada frumos..(asta dupa ce tocmai ai iesit din coada) si iti astepti randul la verificat! DA! Trebuie sa fi verificat...Pai de ce sa fiu verificat daca tocmai am fost verificat si am si platit?????!.. zic eu!.. in gand! Se aproprie momentul de injosire maxima si dau nas in nas cu ahentul (vamal) de verificare. Imi cere factura si incepe sa imi cerceteze caruciorul! Caruciorul meu era plin ochi astfel incat nici eu nu mai vedeam ce era pe acolo...pai si daca eu nu vedeam prin cosul meuy atunci duduia de la METRO ce vedea??.. Si am intrebat-o ce anume verifica la care ea mi-a raspuns foarte iritata ca o verifica pe colega ei de la casa! Zdrang! Sa moara maaata!(i-am tipat eu ei in gand)....Pai si de ce ma verifici pe mine atunci? de ce imi dai mie sentimentul de suspiciune??... S-a facut ca nu intelege romaneste si mi-a pus stampila pe factura lasandu-mi drumul liber spre libertatea mult dorita!

La fel s-a intamplat si in BRICO STORE! am fost oprit sa imi verifice factura dupa ce cumparasem o bormasina si trei cuie (strambe). Si o intreb pe fiinta aceea .. Ce anume controlati de fapt draga dud(m)uie??...Iar aceasta mi-a dat un raspuns foarte sincer! ..." Sincer?...nimic!"... iar atunci am inteles mecanismul. Am iesit afara nu o vena`n gat sparta...de nervi!

Pe bune mai cititorilor , ca va vad cu multe clase la activ! Voua nu vi se pare ca romanilor li se mentine o stare de continua vinovatie care trebuie sa planeze asupra a tot ce misca in tara asta?...toate stirile despre romanii care vin dinspre Europa sunt din cele mai jenante..."Romanii au fost prinsi la furat", " "3 Romani au furat un bancomat" , "alti 2 romani au furat prelungitorul de la bancomatul furat de catre ceilalti 3 romani" , "Un cetatean European de etnie rroma (adica tigan), a violat in stanga si in dreapta pana cand , la un moment dat a intrat intr-o turma de oi omorand pe loc 3 vaci"...te umfla si rasu cand vezi cat de rai suntem.....in tzara omoruri , furturi, violuri, si taieri de penisuri. Pai si cum sa nu isi permita gigantii astia cu baloanele lor de hypermarket-uri sa faca ce vor putza lor in tarisoara noastra cu romanii nostri . Pai e normal sa faca asa...nu vezi ce nivel de civilizatie au romanii astia...scrie in ziare si zice si la televizor! Ei sunt total acoperiti la marlaniile lor! Nu pot sa spun decat ca incepand de maine nu o sa mai prezint niciun carut la control ! De maine o sa fiu un fel de Rebel fara cauza, un val inpotriva tzunamiurilor, o flatuatie impotriva unui taifun! O sa ma opun verificarilor acestea ridicole ! Fuck ya` METRO!...si o sa invat si karate!



Sa auzim numai de bine!

www.barcagii.com
www.moftrestaurant.ro
www.hoteloo.ro(2009)

Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

6 comments:

  1. treaba e simpla:e magazinul lor si pot sa puna cate reguli vor,nu te obliga nimeni sa te duci acolo daca nu iti convine...

    P.S. nu este normal ce fac dar asta e politica lor deocamdata

  2. @anonim (asa te cheama?): Daca existau 30 de branduri pe piata si aveam de unde alege aceleasi produse la aceleasi preturi crede-ma ca ma duceam.Dar nu exista! Din pacate... Nu cred ca intelegi pentru ca nu cred ca esti comerciant ca sa intelegi sensul problemei!

  3. da asa ma cheama,nu tre sa fii comerciant ca sa intelegi cum sta treaba,ideea era ca atat timp cat esti dispus sa accepti avantajele pe care ti le ofera Metro,ar trebui sa accepti si dezavatajele,nimeni nu e perfect.poti sa ai si 10 carucioare dar tot tre sa te supui regulilor din magazin .daca te supara asa mult poti incerca si Carrefour sau Cora unde e mai scump dar scapi repede si o sa lipseasca profitul.dar asta e mentalitate romaneasca da i in kkt ca i fac eu,degeaba ai trait printre straini atata timp!

  4. @ anonim:toti putem sa comentam despre tot si toate... Insa comentariile pertinente se regasesc acolo unde comentatorul are habar despre mecanismele problemei discutate.

    Printre straini am invatat un lucru esential pentru romani:respectul genereaza respect mai ales in domeniul comercial si servicii! Esti de proast gust daca iti dai cu parerea la calitatea timpului petrecut de mine in alte tari fara ca macar sa ma cunosti!...Cam atat! Sanatate!!

  5. sincer inteleg ce spui si ai dreptate in felul tau, dar gandeste-te cati hoti exista......bine ar putea sa ii prinda si altfel, daca ar vrea... complikta treaba

  6. am inteles eu bine sau chiar s-au gasit cativa natarai care sa sustina sistemul acesta ?!!.. Ideea este urmatoarea : e de kkt cea ce fac ei... Daca n-ai incredere in angajatii de la caserie de ce-i mai angajezi ?? sau...de ce cred ei, ca cel care verifica, nu e la fel de hot ca si cel de la caserie ?? ...ai inteles " dragoste "???..si inca ceva ...mai "anonim",tu care ai trait si crescut la tara, le accepti ... noi nu ... Toate cele bune !

Post a Comment