Pages

CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI 3D



Aseara am fost la film cu Denisa,logodnica mea si am ales filmul "Calatorie spre centrul pamantului" -3D. Imi aduc aminte ca primul film pe care l-am vazut intr-o astfel de tehnica, 3d ,a fost un basm cu zane si feţi frumosi (imi amintesc ca pe "el" in chema Altănduga) ....da ma rog si am fost impresionat de tehnica sofisicta 3D unde trebuia sa porti ochelari pentu a beneficia de efectele tridimensionale. Filmul rula la cinematograful Lumina de pe Kogalniceanu iar eu avam 8-9 ani... 23 de ani mai tarziu vad din nou "pentru prima oara" conform jidanilor de la Movieplex (plazzaromania), un film 3D cu ochelari si tot tacamul.... Despre film pot spune ca ma asteptam la mai putin si am primit mai mult ceea ce este intotdeauna bine... Film dragut de aventura cu efecte misto si interactive ce facea sala sa emotioneze de placere. Aspecte nasoale...1) pretul biletului 32RON/persoana (12,8 dolari la noi - in Statele Unite platesti 11.75 dolari pe bilet la un film 3D) 2)sala era plina ochi!.... iar in spatele nostru era un grup de cocalari si pitzipoance ...imaginati-va ce distractivi se vroiau ei!..

Sa auzim numai de bine!

http://www.barcagii.com/
http://www.moftrestaurant.ro/
http://www.hoteloo.ro) (2009)

Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

2 comments:

  1. hihihihi....mi-aduc aminte cand ne-a dus tata la filmul ala cu " Altanduga "... funny... a fost chiar misto...Mi-e dor sa mai mergem la un film cu tata... Pup

  2. Nu stiam ca si in Plazza baga filme 3D. Credeam k primul cinematograf 3D din Bucuresti va fi in Sun Plazza, un mall care se va deschide... candva.. in Berceni, langa Big. Misto ca e si acolo, desi costa enorm. Primul film 3D, daca se poate numi film, pe care l-am vazut a fost unul in care erai pus in postura pisicii, personajul principal din film. Adica scuze! era 4D, film 3D + efecte la scaune. Se miscau scaunele dupa miscarile personajului, cand erau flori otravitoare in fata ta si stropeau venin te uda scaunul din fata, erai electrocutat uso la picioare cand treceau sobolani pe langa tine etc. Foooarte misto facut! Asta a fost in Saturn, anul trecut. Asa ca abia astept sa revad un nou film 3D.

Post a Comment