Pages

Romanian Zeitgeist

Zeitgeist (pronounced [ˈt͡saɪtgaɪst]) :is a German language expression literally translated: Zeit, time; Geist, spirit, meaning "the spirit of the age and its society". The word zeitgeist describes the intellectual, cultural, ethical and political climate, ambiance and moral of an era or also a trend. In German, the word has more layers of meaning than the English translation, including the fact that Zeitgeist can only be observed for past events.

Aseara am fost surprins sa vad la postul B1 TV filmul documentar "Zeitgeist" . L-am revazut impreuna cu logodnica mea si in contextul economic atual nu a facut decat sa imi explice "step by step" mecanismele politico-economice ce duc la prabusirea sistemelor financiare. Pentru cine nu a apucat sa vada acest fantastic film-documentar , il puteti viziona chiar aici pe blogul meu ! L-am postat si eu in luna aprilie : http://larrymatta.blogspot.com/2008/04/american-zeitgeist.html . Ma cutremur cand inteleg aspectele legate de dominatia mondiala si observ paralele si tipare de aplicare a acestora si in Romania. Inca din prima zi de dupa revolutie poporul roman a fost condamnat la acelasi destin sumbru de subjugare capitalista sub care intregul "occident" se afla. Romanii au stat secole, decenii la rand sub dominarea,subjugarea altor natiuni si au platit din greu dari ,taxe si impozite traind mereu cu speranta ca intr-o buna zi macar copiii lor sa o duca mai bine iar prin sacrificiul lor sa incerce sa dea un "viitor mai bun viitoarelor generatii"...blabla...bull shit! Destinul nostru este bine controlat de catre acele organizatii secrete care stau in spatele organizatiilor politice finantand si controland toate aspectele vietii nostre "democratice". Nu trebuie decat sa te uiti la tv-ul nostru si poti sa intelegi ca undeva , in spatele cortinei, s-a dat ordin ca romanii sa fie indobitociti prin intermediul mass-mediei...si fac o treaba nemaipomenita! Posturile TV din Romania au pornit o cursa de urmarire si doborare a cetateanului roman . Este de ajuns sa te uiti la nimereala prin grila de programe si sa te inbolnavesti de nervi....crime,violuri, omoruri, romani prinsi la furat in alte tari, romani prinsi la furat in tara, demnitari care fura cu miliardele...si scapa nepedepsiti, nedreptati ,coruptie, judecatori corupti, stres (mult stresssss!) , blonde proaste (deci blondele sunt proaste..), saracie, indiferenta, batalie pe ciolan, taxe,impozite,dobanzi , salarii mici, taxa pe respirat,taxa pe existenta....
Din pacate natiunea romana a fost inca odata pusa la pamant! Nu suntem decat niste consumatori hipnotizati . Daca in Grecia noua generatie inca mai are puterea de a-si impune punctul de vedere chiar cu riscul de a declansa tulburari sociale, in Romania nu se poate intampla asa ceva.... neajunsurile , frica de sistemul incorect si corupt , stresul cotidian ne deconecteaza de la dorinta de a impune punctul de vedere intr-un mod vizibil. Ne descarcam nervii in familie si suntem invatati ca romanul cand are nervi trebuie sa-si bata femeia sau sa bea pana cade jos. Prin sondajele lor nenorocite ne jignesc spunandu-ne ca , consumam prea putin sampon, pasta de dinti sau dero...suntem pe ultimul loc la lururile bune si pe primul loc la cele rele. Dominatia "elitei" este atat de grava incat nu vad ce s-ar mai putea face...si unde... Poate in Antartica sa fie mai liniste.

In curand o sa ajungem exact ca americanii. Nu spun acest lucru cu bucurie in suflet pentru ca natiunea americana este cea mai intoxicata natiune. Americanul de rand sta cu gura belita la tv si invata cum sa traiasca , ce sa consume, cum sa-si creasca copii . Un exemplu misto il gasiti aici.

Cu siguranta in 10-15 ani romanii or sa fie o natiune de obezi care se distreaza prin mall-uri si mananca pe paine filmele de la mall. Intoxicatia mass-media este imensa in perioada aceasta...o resimt din plin pentru singurul motiv ca , din fericire, eu imi pun intrebari si judec informatia primita. Aceasta intoxicatie se manifesta prin toate canalele posibile...texte standardizate folosite obsesiv pana la acceptare.
JKF a explicat clar situatia organizatiilor secrete care guverneaza lumea prin intermediul puterii ce o detin prin controlul sistemelor financiare si a spus clar si raspicat ca scopul sau este sa inlature aceste organizatii...... a fost impuscat!

Romania e condamnata la sclavie!

Sa auzim numai de bine!
Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

1 comments:

  1. interesant l-am vazut demult ,a aparut de mai bine de 1 luna documentarul

Post a Comment