Pages

Elevi din Tecuci filmati facand sex oral

Elevi din Tecuci filmati facand sex oral!

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi au declanşat anchete în cazul a doi elevi ai unei şcoli din Tecuci, unul în clasa a VI-a, iar celălalt în clasa a VIII-a, care au fost filmaţi de către colegi în timp ce făceau sex oral în toaleta unităţii de învăţământ.

Filmuleţul de câteva secunde în care apar cei doi elevi ai Şcolii Generale nr. 6 din Tecuci - un băiat de clasa a VIII-a şi o fată de clasa a VI-a -, care fac sex oral, a fost postat pe Internet.Elevi din Tecuci filmati facand sex oral

"Sunt şocat de lucrurile pe care le-am văzut şi le-am auzit. Nu sunt lucruri normale, nu sunt lucruri fireşti care să se întâmple într-o şcoală. Am cerut conducerii Şcolii nr. 6 din Tecuci să înceapă o anchetă şi am dispus trimiterea unei echipe de psihologi acolo pentru a vedea exact cum a fost posibil să se ajungă aici. Ştim că au existat probleme de comportament şi în ceea ce îl priveşte pe băiat, care fusese mutat disciplinar în această şcoală şi în ceea ce o priveşte pe fată", a declarat, miercuri, Vasile Ciuchină, inspectorul general al ISJ Galaţi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Galaţi s-au autosesizat şi au început cercetări în acest caz.

"După postarea filmului pe Internet, Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă. Pentru că este vorba despre minori şi pentru că filmul a fost publicat, vorbim despre infracţiunea de pornografie infantilă, cazul va fi cercetată de către Biroul de Combatere a Crimei Organizate", a spus Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Bookmark to: FacebookBookmark to: DiggBookmark to: Del.icio.usBookmark to: GoogleBookmark to: YahooBookmark to: FurlBookmark to: StumbleUponBookmark to: RedditBookmark to: TechnoratiBookmark to: LinkarenaBookmark to: OneviewBookmark to: Mr. WongBookmark to: Ma.Gnolia

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

0 comments:

Post a Comment