Pages

Libertatea de tot rahatul!


Am facut prostia sa citesc ziarul Libertatea pe care l-am gasit aruncat (asa cum ii sta cel mai bine) intr-un colt. Am rasfoit 10 pagini in 10 secunde dupa care , inainte sa-l arunc inapoi unde merita sa stea, mi-a atras privirea o stire "cu imagini soc!". "Uite cum fura ai nostri la Milano" - aici vad doua poze cu doi pusti care ii fac la buzunare, din mers, pe anumiti trecatori...ok. Articolul spune:"Cotidianul britanic Daily Mail a publicat, ieri, o serie de imagini, cu minori rromi surprinsi la furat intr-o statie de tramvai din Milano, Italia. Astfel, un copil, profitand de neatentia unui barbat care mergea pe strada vorbind la telefon, baga cu usurinta mana in geanta acestuia si ii fura portofelul. Un alt caz este al unui turist care se plimba linistit prin oras, savurand o inghetata, in timp ce un hot ii fura portofelul din pantaloni.
O astfel de serie de imagini cu minori romani de etnie rroma surprinsi la furat a fost publicata si anul trecut, in cotidianul italian Corriere della Sera."
Raman un pic pe ganduri si ma intreb de unde si pana unde copiii fotografiati sunt de nationalitate romana! Nu scrie pe fruntea lor...sau nu se arata ca au fost legitimati si s-a constatat ca sunt romani. De ce domn`soara Ciocanel , autoarea acestei stiri, ne intoxica cu o stire fara sa ne prezinte niste dovezi la fel de "graitoare" precum pozele cu cei doi pusti. Ne arunca in fata o mizerie de stire pe care trebuie sa o inghitim si sa o inmagazinam alaturi de toate celelalte mizerii cu care presa din Romania ( grupul Ringier numai romanesc nu este) s-a obisnuit sa ne trateze pe noi cititorii romani. Este strigator la cer sa vezi cum romanii sunt manipulati de niste "gaozari" si "pasarici cu tocuri de 12 cm." care accepta sa isi faca tara de ras pentru un salariu de prost gust. Raman la parerea mea ca presa din Romania este de tot cacatul ...... si mananca si mai mult cacat servit la tava de catre smecherii de "sus" care stiu exact unde sa tina moralul romanului de rand.



Sa auzim numai de bine!

www.barcagii.com
www.moftrestaurant.ro
www.hoteloo.ro (2009)
Larry

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

0 comments:

Post a Comment